TAKİPÇİLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU

Yeni Yayınlarımız 13.01.2015 tarihi itibari ile yeni web sitemizde yayınlanacaktır. Bizi Takip Etmeye devam ediniz. Teşekkürler.
www.olanlarinfarkindamisin.com

5 Ocak 2015 Pazartesi

İslam adına terör yapan örgütler neden İsrail’e saldırmazlar?

Yüzyılın sorusu: sözde İslam adına terör yapan örgütler bu güne kadar niçin hep Arap devletlerine saldırdılar da İsrail’e saldırmadılar? Bu sorunun cevabı Yahudi mantalitesini tanımaktan geçtiği kadar Müslümanların şuurlu olmasından da geçer.
Yahudi mantalitesi ihanetçiliği meslek edinmiştir. Örneğin, son akşam yemeği’nde Yahuda, İsa’yı satar, Yahudiler ise Yahuda’nın niçin ya da nasıl Hz. İsa’yı sattığını değil, o gün bugün ‘kaça’ sattığını tartışırlar.

Yahudi asıllı İngiliz Siyonist ajan Lawrence’ın Kâbe imamlığı yaptığını söylesek Yahudi zihniyetini biraz daha tanırız. Suudiler İngiliz kraliyet ajanlarından biri olan Yarbay Lawrence’ı Osmanlıya karşı yaptıkları isyanda onun Müslüman olduğunu kabul edip, Lawrence’ın ürettiği Vahhabilik inancına mensup olmuşlardır. Bu süreçte Lawrence’ı Kâbe imamı yapmışlardır.
Bu kısa tarihi özetten sonra günümüze gelelim ve içimizdeki sabatayist oyunlara bakalım.
Ekmeleddin İhsanoğlu’nun İslam Konferansı (İKÖ) başkanlığı yaptığını hatırlıyoruz. Ancak İslam Konferansı örgütüne başkanlık yaptığı süre içinde, İslam dünyası tarihinin en büyük parçalanmalarına sebep olduğunu, ülkelerin yıkıldığını ve milyonlarca insanın öldüğünü gördüğümüzde aklımıza ne gelmesini beklersiniz?
Hatırlayalım; Nelson Mandela devlet başkanı seçildikten sonra İngiliz petrol ve maden şirketlerinin Afrika’daki kazançları % 500 artmıştır. Mandela heykelini Londra’nın göbeğine “barışa yaptığı katkı için” diktikleri büyük yalandır. Mandela sonrası tüm İngiliz şirketleri Afrika’yı sömürme yarışına girmiştir, üstelik artık hiçbir engel ile karşılaşmadan. İngilizler ise Mandela yı “büyük kahraman” ve “barış elçisi” diye niteleyerek filmlerini çekip dünyaya örnek göstermeye başladılar. Verilmek istenen mesaj şu: “bize kölelik edeni dünyaya barış kahramanı olarak tanıtacak gücümüz var.”
Takvim gazetesinden Ergün Diler’in ortaya çıkardığı gerçek de benzer bir boyutta manidardır.
“Coca Cola`nın İslam coğrafyasında güçlenmesini sağlayan isimlerden biri de İhsanoğlu`dur.”
“17 Aralık 2012... Yani Türkiye`yi sarsan 17 Aralık 2013`ten tam bir yıl önce. Yer New York`taki Metropolitan Müzesi...
Coca Cola sponsorluğunda bir gece düzenlendi. Coca Cola`nın ana sponsorluğundaki bu özel gecenin en özel ismi Ekmeleddin İhsanoğlu`ydu.
Resepsiyona Başkan Muhtar Kent yerine şirketin Türkiye ve Orta Asya Başkanı Galya Frayman Molinas katıldı. Çünkü Kent, İhsanoğlu`nun Köşk adayı olacağını o tarihlerde iyi biliyordu. Onunla aynı karede fotoğraf vermemeyi tercih etti ve haklı da çıktı
 “Coca Cola`nın İslam coğrafyasında güçlenmesini sağlayan isimlerden biri de kuşkusuz İhsanoğlu`dur. Coca Cola, İhsanoğlu`nun Cumhurbaşkanı seçilmesi için her türlü desteği verecektir. Bağış kampanyasında da Coca Cola geriden büyük bağışlar yapacak. Coca Cola`nın destek verdiği bir kampanyaya da dünyanın çok önemli bağışçılarının destek vereceğini söylememe gerek yok sanırım. Ekmeleddin Bey dünyanın en büyük Yahudi şirketlerinin desteği ile yola çıktı!” (http://www.takvim.com.tr/Yazarlar/ergundiler/2014/06/23/coca-cola-adayi)
Sabataist zihniyetin benzer süreçte A. Necdet Sezer’i cumhurbaşkanlığına taşıdığını hatırlıyoruz ki dün AKP’li Hüseyin Çelik’in bu duruma yaptığı açıklama durumu özetlemeye yetti: “Moğol istilası ülkeye bu kadar zarar vermemiştir” (….Nitekim Sayın Ahmet Necdet Sezer birkaç tur sonucunda seçildi. Peki bu uzlaşmadan Türkiye için büyük bir talih mi çıktı, büyük bir baht mı çıktı? Türkiye’nin yurtiçinde ve yurtdışında itibarı mı büyüdü? Sayın Ahmet Necdet Sezer’in Cumhurbaşkanlığı Türkiye’ye en azından Moğol istilası kadar zarar vermiştir. Bu kadar net bir şey söylüyorum….http://haber.stargazete.com/guncel/huseyin-celik-o-isim-turkiyeye-mogol-istilasi-kadar-zarar-verdi/haber-904828)
Tarihçi solcu yazar Sinan Meydan, Atatürk’e en ağır küfürleri eden ve Türklüğümden istifa ediyorum diyen vatan haini Mustafa Sabri’nin mezarı ile Eklemedin İhsanoğlu’nun babasının mezarı Mısır’da yan yanadır, diyor. Atatürkçü kimliği ile CHP’nin bunu bile bile aday göstermesi nasıl açıklanabilir?
Yine Sinan meydan soruyor: “Solculuğu ile övünen Kılıçdaroğlu şunları biliyor mu? Örneğin ünlü CIA ajanı Ruzi Nazar Ekmeleddin İhsanoğlu ile yakın arkadaş mı değil mi bir araştırın”. (Orta-Doğu’da İngiliz ajanı olan şeyhleri rahatsız eden Baas’ı devirmek için hem ülkemizde hem Orta-Doğu’da on yıllarca görev yapan ‘yeşil kuşak’ın saha ajanı Ruzi Nazar.)
Sorular uzadıkça uzar. Nitekim cumhurbaşkanlığı seçimi süresince medyanın neresine bakarsanız bakın bu ve buna benzer birçok örnek görebiliriz. Hatta çoğuna komplo teorisi diyenler de çıkacaktır. Ancak siyonizmin 7000 yıllık tarihini kimse inkâr edemez ve komplo diyemez. Siyonistler, 7000 yıl boyunca benzer politik oyunlarla insanlığa kan kusturdular. Yeniden Moğol istilası istemiyorsak, Siyonist İngiliz şirketlerinin dünyayı barış elçisi numaraları ile sömürmesini istemiyorsak, içinde ne olduğu belli olmayan ve diyabet ile obeziteye yol açtığı kanıtlanan Coca Cola’nın insanlığı sömürmesini istemiyorsak siyonizmi tanıyıp uyanık olmak zorundayız. Dün Rockefeller, Rothschild, Lawrence, bugün başkaları, yarın daha başkaları hep Siyonist oyunlarla karşımıza çıkacaktır. Bize düşen şuurlu olmaktır. Elhamdülillah, Aziz Erbakan hocamız ömrünü adadığı “Adil Düzen” ile bizleri şuurlandırdı. Bugün bile Erbakan’ın bize bıraktığı mirası tekrar edip okumak, siyonizme karşı en büyük silah olacaktır. Ancak şuurlanarak, İslam adına terör yaptığını söyleyen örgütlerin neden İsrail’e asla saldırmadıklarını ve sadece Müslümanları katlettiklerini öğrenebiliriz. Unutmayalım ki “bir milletin esas gücü, topu tankı değil, şuurlu evlatlarıdır”.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder