TAKİPÇİLERİMİZE ÖNEMLİ DUYURU

Yeni Yayınlarımız 13.01.2015 tarihi itibari ile yeni web sitemizde yayınlanacaktır. Bizi Takip Etmeye devam ediniz. Teşekkürler.
www.olanlarinfarkindamisin.com

23 Kasım 2012 Cuma

Tavsiye Edilen Kitaplar: İlluminati - Karanlığın ve Aydınlığın Savaşı (Kursad Berkkan)

O'nlar bu dünyayı yöneten bir güç şebekesi mi? Küresel bir entrikanın usta uygulayıcıları mı? İlluminati'nin varlığına inanın ya da inanmayın. Bu kitabı okuduktan sonra tek bir şeye inanacaksınız. İlluminati'nin varlığı'na...
-Kursad Berkkan-

20 Kasım 2012 Salı

Mustafa Ceceli - Tenlerin Seçimi - İlluminati



Mustafa Ceceli'nin bundan haberdar olup-olmadığını bilmiyoruz. Umarım bu oyunun içinde değildir.

 Mustafa Ceceli'nin Yukarıdaki iddialara karşı kendi sitesinde yayınladığı cevap aşağıdadır.


İsrail'in Mescid-i Aksa planı

Filistin Kudüs Müessesesi, İsrail'in Mescid-i Aksa etrafında kazı çalışması yaptığına dair bir rapor yayımladı.
Filistin Kudüs Müessesesi'nin raporunda, İsrail Tarihi Eserler Kurumu ve İlad Derneği'nin Mescid-i Aksa'nın güneyindeki Emevi sarayları bölgesinde geniş çaplı bir kazı çalışmasına başladığı belirtildi.

18 Kasım 2012 Pazar

Penguen Dergisinin Allah Yok Din Yalan Karikatürü

Haftalık mizah dergisi Penguen’in geçen haftaki sayısında yer alan bir karikatür ortalığı karıştırdı. Sosyal paylaşım sitelerinde karikatüre tepkiler çığ gibi büyüyor. Tepki çeken karikatürde namaz kılan cemaatten biri cep telefonu aracılığıyla Tanrı’yla konuşurken resmediliyor, caminin duvarında ‘Allah yok, din yalan’ yazısı dikkat çekerken caminin prezervatif şeklindeki avizelerine de tepki gördü.

Doku yayıncılık Anonim Şirketi ve İlluminati

Şirketin illuminati ile ilişkisi logosunda bulunan tek göz yani Masonların tek göz sembolü, deccalin sembolüdür. firma  ilk öğretim yayınları  üzerine çalışmalar yapıyor.

Subliminal Mesaj


Subliminal Mesaj


Muhteşem Yüzyıl Dizisi - İlluminati

Orhan Gencebay - illuminati


16 Kasım 2012 Cuma

HZ.İSA VE MEHDİ

Hz. Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:

"Nefsim kudret elinde olan Zât-ı Zülcelâl'e yemin ederim! Meryem oğlu İsâ'nın, aranıza (bu şeriatle hükmedecek) adâletli bir hâkim olarak ineceği, istavrozları kırıp, hınzırları öldüreceği, cizyeyi (Ehl-i Kitap'tan) kaldıracağı vakit yakındır. O zaman, mal öylesine artar ki, kimse onu kabul etmez; tek bir secde, dünya ve içindekilerin tamamından daha hayırlı olur."

YE'CÜC VE ME'CÜC

Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resülullah aleyhissalatu vesselâm buyurdular ki:

"Ye'cüc ve Me'cüc (seddi) her gün kazarak nihayet güneşin ışığını görmeye yakın, başlarındaki kişi onlara: "Haydi dönün, kazımıza yarın devam ederiz!" der. Allah Teâla hazretleri, sabah oluncaya kadar seddi eski güçlü haline iade eder. Bu hal onların müddetleri doluncaya kadar devam edecek. Vakit dolup da Allah onları insanların üzerine göndermek istediği zaman, aynı şekilde yine kazacaklar, güneşin ışığını görecekleri gedik açılacağı zaman, başlarındaki "haydi dönün inşaallah yarın kazmaya devam ederiz" diyecek. Onlar da "inşaallah!" diyecekler; ertesi günü gelecekIer. Bu sefer seddi bıraktıkları gibi bulacaklar. Yine kazacaklar, bu sefer insanların üzerine çıkacaklar ve (uğradıkları) suyu içip tüketecekler. İnsanlar, onlara karşı kalelerine çekilecekler. Bu sefer onlar da oklarını göğe atacaklar. Okları, üzeri kanlı olarak geri dönecek. Bunun üzerine Yecüc ve Mecüc: "Biz yeryüzündeki insanları kahrettik ve göktekilere de galebe çaldık" diyecekler. Sonra Allah, onların enselerine musallat olacak deve kurtlarını gönderecek, bunlarla onları öldürecek."

KIYAMET ÖNCESİ FİTNELER

Hz. Ebu Hureyre radıyallahu anh anlatıyor: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki:

"Ayakkabıları kıldan bir kavimle savaşmadıkça Kıyamet kopmaz. Siz, yüzleri kılıflı kalkanlar gibi, gözleri küçük, burunları yassı olan bir kavmle savaşmadıkça Kıyamet kopmaz."

DECCAL

Şâbi'nin, Fatıma Bintu Kays radıyallahu anhâ'dan nakline göre Fatıma şöyle anlatmıştır: "Resûlullah aleyhissalâtu vesselâm buyurdular ki: "Temimu'd-Dâri hıristiyan bir kimse idi. Gelip biat etti ve müslüman oldu. O, benim Mesih Deccâl'den anlattığıma uygun olan bir rivayette bulundu. Bana anlattığına göre, Temim, bir gemiye binip denize açılmıştır.

Kıyametin küçük alametleri nelerdir?

Kıyametin kopmasına yakın önce küçük alametler çıkacaktır. Sonra da büyük alametler çıkacaktır. Kıyametin küçük alametleri ile ilgili hadis-i şeriflerden bazıları şunlardır:
(İnsanlar camilerle ve camilerin süsüyle övünmedikçe kıyamet kopmaz.) [İbni Mace]

Ganeşa (Ganesha) Hakkında Genel Bilgiler. Ganeşa Sembolleri Neler?


Ganeşa (Sanskritçe: गणेश veya श्रीगणेश -tanrısal makamını ayrıştırmak için kullanılır, Ganesha, "Ganapataye"/"ganapati" olarak da bilinir), Hinduizm'deki en tanınmış ve saygı duyulan Tanrı temsillerinden birisidir. Şiva ve Parvati'nin ilk doğan oğludur. Bharati, Riddhi("bilgi" anlamına gelir) ve Siddhi'nin ("mükemmeliyet") eşidir. Marathi, Malayalam ve Kannada'da Vinayaka, Tamil'de Vinayagar ve Telugu'da Vinayakudu olarak da anılır.

İsa (a.s.) Ve Mesih Deccal


İsa (a.s.) Ve Mesih Deccal

Mesih-i Deccal: Hakki batıl, batılı hak gösteren. Sahih hadislerin haberleriyle, ahirzamanda gelecek ve Allah'ı (c.c.) inkar edip kendisinin ilah olduğunu iddia edecek, dünyayı fesada verecek, yahudiler arasından çıkacak tek gözlü kör bir şahıstır.
Büyük LUGAT TÜR-DAV

Her biri Allah'ın resulu olduğunu iddia eden otuza yakın yalancı deccal gönderilmedikçe kıyamet kopmayacaktır. 

Sünen-i Tirmizi, 4/82

Deccalin yalnızca tek gözü vardır. (Sahih-i Müslim, hadis numarası: 5215)


DECCAL; DECCALİN TEK GÖZÜ VARDIR….” (Sahih-i Müslim, hadis numarası: 5215)

Hadislerde belirtildiğine göre, deccalin yalnızca tek gözü vardır. Bu, deccalin en belirgin özelliğidir. Masonluk, deccali sistemi temsil ettiğinden ve doğrudan şeytana taptığından, deccalin en belirgin özelliklerinden birini kendisine sembol edinmiştir. Bu sembol, hemen her masonik yapılanmada karşımıza çıkan “tek göz” sembolüdür. Özellikle üçgen içinde tek göz, mason localarının çok iyi bilinen simgesidir ve adeta masonluğun bir numaralı işareti durumundadır. Masonluk konusunu ele alan kaynakların büyük bölümü, tek göz sembolüne mutlaka vurgu yapar.

Gizli Mesajlar İçeren Albüm Kapakları

Rtük'ten ''Haydi Çocuklar Uykuya'' Projesi Ve İlluminati


RTÜK'TEN ''HAYDİ ÇOCUKLAR UYKUYA'' PROJESİ VE İLLUMİNATİ


Geç saate kadar televizyon izleyen çocuklara, bir zamanlar Adile Naşit'in masal okuyarak hatırlattığı uyku saatini artık "Tele" logosu anımsatacak. (trthaber)

15 Kasım 2012 Perşembe

GittiGidiyor.com ve İlluminati İlişkisi

GittiGidiyor.com isimli alış-veriş sitesinin logosunu bir inceleyelim. İlluminati ile İlişkisi logosunda bulunan tek göz yani Masonların tek göz sembolü, deccalin sembolüdür.


Eczacıbaşı Firmasından Doktorlara İlluminati Sembolü hediye edilmiş

Arkadaşlar Eczacıbaşı Firmasından Doktorlara İlluminati Sembolü hediye edilmiş.


Bu sembol illuminatinin işareti

Murat Boz - Şans Yok, Para Yok, Allah Yok Klibi ve İlluminati

1. Önce Şarkının Sözlerini İnceleyelim

Bu ara kendime gelemiyorum
İşe güce aklımı veremiyorum
İpin ucu kaçtı bulamıyorum
An geliyor çıldırıyorum

İlluminati nedir? Tanımı ve Açıklaması


Son zamanlarda sıkça duyulan bir kelime
İllimunati...
İlk defa duyanlar genelde ne olduğunu merak ediyor araştırmaya başlıyorlar fakat karşılarına
karmakarışık sayfalar çıkıyor.
Bu yüzden ben okuyup araştırdığım kadarıyla kısaca özetlemek istiyorum.

İlluminati Sembolleri, İşaretleri

İlluminati Tarihi, Tarihçesi


Hareket 1 Mayıs 1776 yılında Ingolstad'ta (Yukarı Bavyera), Ingolstadt Üniversitesi kilise hukuku profesörlerinden biri olan Cizvit Adam Weishaupt tarafından beş kişiyle kuruldu. Aydınlanma Çağı'nın bir kolu olarak özgür düşünceyi temel edinmiş üyelerden oluşan topluluk masonluğu model aldı. İllüminati üyeleri gizli bir yemin ettiler ve üstlerine itaat edeceklerine dair ant içtiler.

İlluminati Nedir?

İlluminati, (çoğul bir sözcük olup tekili Latince: illuminatus, Türkçe: aydınlanmış) tarihteki adıyla Bavyeralı İlluminati, Rönesans döneminde 1 Mayıs 1776'da kurulmuş bir cemiyet.

Büyük Melekler ve Görevleri Nelerdir?

1) Cebrâil: Meleklerin en büyüğüdür. Görevi: Allah ile peygamberler arasında elçilik yapmak, Allah’ın kitaplarını peygamberlere getirmektir. Kitabimiz Kur'an-ı Kerim’i Allah’tan Peygamberimize getiren Cebrâil'dir.
2) Mikail: Tabiat olaylarının idaresi ile görevlidir. (Yağmur yağması, rüzgâr esmesi, ekinlerin bitmesi v.s. gibi)
3) İsrafil: Kıyametin kopması ve insanların öldükten sonra tekrar dirilmeleri ile görevlidir.
4) Azrâil: Ömrü sona eren insanların canlarını almakla görevlidir.